Mi is ez a program?

A program során először tiszta alapokat kovácsolunk, az elengedéssel fogunk foglalkozni, megtanul kizárni minden negatív gondolatot és tényezőt, megtanul teremteni. A program elvégzésével bármit amire csak vágyat érez, megteremtheti! Megtanulja, hogy a megmagyarázhatatlan érzelmei/betegségei honnan erednek s megtanulja őket kikezelni és eltüntetni. Rengeteg áldásban lesz része és olyan univerzális érzésekkel fog megismerkedni, melyekhez foghatót még sosem tapasztalt.  

E program használatával újjászületik lelke a wicca segítségével. Rendíthetetlen égi erőkkel lesz támogatva lelki gyógyulása, s gyökerestől kigyomlál minden visszatartó tényezőt lelke templomából. Mindezt precíz és személyre szabott útmutatással, mely szívemből született meg azért, hogy jobbá tegyem az Ön földi létét, hogy felnyissam a szemét arra, hogy ki Ön valójában és mennyire értékes! Azért, hogy segítsek megtalálni az utat a lelki békéhez, a felhőtlen boldogsághoz.

21 nap során mint váltakozik a hold s a nap, úgy kapja meg az új programokat. Minden napra lesz egy adott feladata amelyen dolgoznia kell. A program szerves része a belső munka, wicca praktikákkal fűszerezve. Beavatom csodálatos élete kezdetébe, mellyel végre irányíthatja saját sorsát!


A program kezdetén megküldöm azokat az eszközöket, a megadott postai címre, 
amikre szüksége lesz a 21 nap során, mindezeket természetesen tartalmazza a csomag ára, a további instrukciókat pedig minden nap e-mailben fogja megkapni! 

A szolgáltatás díja 25000 Forint, ami a csomag tartalmát, annak kiszállítási díját is tartalmazza!

Itt tud jelentkezni a programra, a következő adatokra van szükségem.

fedrafopapno@gmail.com

Kövess a Facebookon is!