Ha kérdése merült fel a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, keressen bizalommal! 

Kérem, küldjön egy e-mailt és a lehető leghamarabb felveszem Önnel a kapcsolatot!

fedrafopapno@gmail.com


KEDVES LEENDŐ ÜGYFELEM!

Üdvözlöm!

Fédra Angyal Mágus Ezoterikus Főpapnő vagyok.

Majd 17 éve foglalkozom angyali mágiával. Még kezdő Mágusként pályám elején is nagyon sok embernek segítettem, de nem annyinak amennyinek szerettem volna, ugyanis kezdőként sem a kellő tapasztalatom nem volt meg hozzá, sem pedig a tudásom. Ahogyan teltek múltak az évek és ahogyan kezdő, többé kevésbé sikeres mágusként tevékenykedtem, elkezdtem olvasgatni a régi mágus pergameneket.

Mígnem rátaláltam egy ősrégi leírásra miszerint egy mágus csak úgy tud igazán segíteni, teremteni, vagy alkotni, ha rájön, hogy az égiek felé hogyan és miként tud minden szertartásánál tisztelettel adózni..

A tisztelettel adózás azt jelenti, hogy mivel mi minden egyes szertartásnál ugyebár kérünk valamit az égiektől, azt illik valamivel viszonozni, mert sajnos semmi sincsen ingyen, még az égieknél sem.

Ekkor még jobban beleástam magam a témába, amikor is találtam még egy leírást, de most az angyali mágiának egy ősrégi fajtájáról, ahol is az Ősi Nagy mágusok úgy érték el szertartással minden kitűzött céljukat,hogy a szertartás után + 1. Órás tiszteletadással adóztak az égiek felé!. Ekkor úgy határoztam ezelőtt 15 évvel, hogy kipróbálom ezen Ősi tekercs által leírtakat és elkezdetem Én is minden szertartás után Tiszteletadással adózni. Ekkor történt a Csoda!!! Ettől a perctől fogva minden szertartásom kivétel nélkül sikerült, gyakorlatilag minden embernek akinek segítettem, pozitív irányba tudtam hangolni az életét, akár rontás levétel kapcsán, akár szerelemkötés, vagy sikermágia kapcsán, bármit csináltam bejött!

Elkezdett hirtelen felfelé ívelni az életem, sikert sikerre halmoztam, mert rájöttem arra a szigorú valóságra, illetve tényre, hogy ahhoz hogy valamit tudjunk teremteni magunknak vagy másnak, akkor bizony tiszteletadással adózni kell minden esetben, ugyanis az Égiek ezt elvárják tőlünk! Pl: Az energia nem vész el csak átalakul, vagyis ahhoz hogy bármibe az élet területén elérjük a célunk, akkor ahhoz tennünk kell valamit vagy...bizony valamilyen áldozatot kell hozzunk, akár több munka, akár egy feladott, egyébként jól működő kapcsolatot annak érdekében, hogy előreléphessünk.

Ekkor bizony szintén áldozatot hozunk. Vagyis, hogy valamiben sikeresek lehessünk, egy másik valamiről ugyebár le kell mondanunk. Sajnos. Az élet már csak így működik. Azonban mivel ezen Ősi leírásoknak köszönhetően rájöttem, hogy az emberi áldozat helyettesíthető Tiszteletadással is, hirtelen a Mágusok között a legsikeresebbé nőttem ki Magam. Mígnem elhatároztam, hogy csak is így csinálok a jövőben szertartásokat és sehogy máshogy és csakis Angyalok segítségével!

Valójában ez a sikerességem egyfajta záloga... Ha megbíz meglátja, rendbe hozom az életét bármilyen gondja is legyen.

Átok, rontás küldését semmilyen szín alatt nem vállalok, kérem senki ne is keressen ez ügy kapcsán!

Továbbá folyamatosan támogatok hosszú évek óta anyagilag is egy hátrányos helyzetű kisgyermekes családok megsegítésével foglalkozó Gyermekétkeztetési Alapítványt!

Így mindent elkövetek tehát annak érdekében, hogy az Égiek minden esetben elégedettek legyenek Velem kapcsolatban. Úgy gondolom ezért is vagyok ilyen sikeres.

Bármilyen gondja is legyen, keressen és megoldást találunk rá az angyali mágiámnak köszönhetően!

Az Angyalok Vigyázzák Önöket!

Üdvözlettel:

Fédra Ezoterikus Főpapnő


fedrafopapno@gmail.com

Kövess a Facebookon is!